دستگاه ویبره پولیش و پرداخت کاری
از زمان های قدیم یکی از مشکلاتی که صنعتگران با آن مواجه بودند این بود که چطور سطح قطعات فلزی که تولید می کنند را صاف کنند و صیقل دهند.
بعد از مدتی صنعتگران به این نتیجه رسیدند که می توانند قطعات را در داخل یک بشکه بریزند و قطعات را به صورت افقی قرار دهند و داخل بشکه را با شن و قطعات مصنوع پر نمایند و بشکه را بچرخانند و بدین ترتیب سطح قطعات خود را صاف نمایند. در ابتدا این کار به صورت دستی انجام می شد و زمان بسیار زیادی برای این کار صرف می شد اما بعدها به این نتیجه رسیدند که به جای چرخاندن بشکه با دست آن را به کمک چرخ آبی بچرخانند. در این صورت چرخش سریعتر و یکنواخت تر خواهد بود و زمان کمتری صرف انجام این کار می شد. امروزه با پیشرفت فناوری دستگاه هایی برای همین کار ساخته شده اند.
دستگاه ویبره پولیش و پرداخت کاری از نمونه دستگاه هایی هستند که به همین منظور ساخته شده اند. در پولیش ویبره، حرکت قطعه در مسیر دایره ای شکل صورت می گیرد و طبق نیروی گریز از مرکز است.
قطعه دائما به روی سطح می آید و دوباره دفن می شود. فرکانس دستگاه بین 900 دور در دقیقه تا 3600 دور در دقیقه است. برای ناصافی های ظریف از فرکانس های بالاتر و دامنه کوچک تر و برای ناصافی های بزرگ تر از فرکانس های پایین تر و دامنه بزرگ تر استفاده می شود.
باید ماده ساینده را به درستی انتخاب کرد و ماده ساینده می تواند از جنس پلاستیک فشرده یا سنگ های صیقل داده شده باشد.
اگر سنگ مورد استفاده سنگ خشن باشد به این مرحله از کار پلیسه گیری می گویند. برای نرم کردن سطح قطعات از سنگ های نرم استفاده می شود. این دو مرحله جزء مراحل پرداخت کاری هستند.
برای براق کردن سطوح قطعات از سنگ پولیش استفاده می شود که این مرحله جزء مرحله پولیش کاری است.
کاربرد دستگاه ویبره پولیش و پرداخت کاری
از دستگاه ویبره پولیش و پرداخت کاری در جهت انجام موارد زیر استفاده می شود :
- برای آماده سازی قطعات برای آبکاری استفاده می شود
- برای تمیزکاری ، چربی گیری و اکسید زدایی استفاده می شود
- جهت پلیسه گیری قطعات بعد از فرآیند ماشین کاری با مواد ساینده سرامیکی
- در جهت پرداخت کاری در صنایع طلا و جواهر مورد استفاده قرار می گیرد
- برای پرداخت کردن سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی استفاده می شود
مایع پولیش و پرداخت کاری
فلزات مختلف بسته به نوع جنس و کابردشان دچار تیرگی یا جرم می شوند که این تیرگی ممکن است به فلزات آسیب برساند.
برای تمیز نمودن سطح این گونه فلزات از مایع پولیش استفاده می نمایند . این مایعات می توانند سطح فلز را براق نمایند. همین طور با استفاده دستگاه ویبره و استفاده از این مایعات می توان پلیسه را از سطح فلزات جدا نمود و پاک کرد.
انواع دستگاه ویبره پولیش و پرداخت کاری
در واقع باید گفت که دستگاه ویبره خود به دو نوع ویبره کروی و مکعبی تقسیم بندی می شود.
دستگاه ویبره کروی تک موتور است و در وسط دستگاه لنگی قرار گرفته است . از این دستگاه به دلیل لنگ در وسطش نمی توان برای قطعات با ابعاد بزرگ استفاده کرد و باید برای قطعاتی استفاده نمود که دارای ابعاد خیلی بزرگ نباشند.
دستگاه ویبره مکعبی دارای دو موتور است. در وسط دستگاه لنگ قرار نگرفته است. برای پرداخت کاری قطعات خیلی بزرگ مانند سطل های برنجی و فریم آینه از این دستگاه استفاده می شود.
قیمت دستگاه پولیش و پرداخت کاری
امروه به دلیل بالا پایین شدن قیمت دلار نمی توان قیمت مشخصی برای این دستگاه ها اعلام کرد اما این ماشین آلات با ابعاد وسایزهای متفاوت دارای قیمت های متفاوت هستند که از سایز 10 لیتری تا 850 لیتری تولید می شوند و هرچه سایز آن ها بالاتر رود قیمت آن ها نیز بالاتر می رود.
برای استعلام قیمت ها می توانید با شرکت آریا سایان گستر تماس بگیرید.
مجموعه آریا سایان گستر تولید کننده انواع ماشین آلات پولیش و پرداخت کاری است و امکان ساخت دستگاه پرداخت کاری و پولیش با توجه به نیاز مشتری را دارا می باشد.
جهت دیدن محصولات این مجموعه به آدرس زیر مراجعه نمایید.